Lidmaatschap

Wil je lid worden van Yumbo?

Dat kan uiteraard!

Leden van Yumbo hebben altijd toegang tot Yumbo wanneer Yumbo open is en in bijna altijd is dit gratis. Zo kun je meegenieten van alle activiteiten die er zijn en uiteraard zelf ook de activiteiten (helpen) organiseren die jij leuk vindt. Want Yumbo is vóór en dóór de leden, wat wil zeggen dat we met elkaar een leuke verenigen met geweldige evenementen neerzetten, waar bij iedereen naar een vermogen een steentje bij kan dragen.

Als  lid geniet je van verschillende voordelen:

  • Gratis toegang tot Yumbo op de vrijdagavonden en bij de verschillende activiteiten en evenementen.
  • Ruime mogelijkheden om samen met anderen leuke activiteiten te (helpen) organiseren. Denk bijvoorbeeld aan optredens, themafeesten, muziekavonden, pubkwis, spelletjesdagen, workshops, of wat je maar meer wil.
  • Je betaalt ledenprijzen voor de drank
  • Je wordt via een mailinglijst op de hoogte gehouden van alles wat op Yumbo speelt

Het lidmaatschap van Yumbo kost €48 per bestuursjaar (sept-sept). Je begint als aspirant-lid en na drie diensten achter de bar, munten of andere diensten, wordt je automatisch lid. Deze diensten zijn bedoeld om de weg op Yumbo een beetje te leren kennen. Uiteraard is het fijn als je na deze tijd ook mee helpt bij alle activiteiten, zodat we zoveel mogelijk kunnen organiseren.

Mocht het je om wat voor reden niet lukken om diensten te doen, maar Yumbo wel willen ondersteunen met je lidmaatschap, dan kan dat uiteraard ook. Je blijft dan aspirant-lid, waarbij je grotendeels dezelfde rechten hebt als gewone leden (gratis toegang, ledenprijzen voor de drank), maar je hebt geen stemrecht tijdens vergaderingen.

Geef je nu op! Vul het contact formulier in of kom langs!

© 2023 Yumbo - by Bastiaan